به گزارش خبرنگار مهر، دادخدا اعتصامی روز دوشنبه در کمیسیون نظارت بر قاچاق سوخت اظهار داشت: تعداد 5 هزار و 268 خودرو در سیستان و بلوچستان مجهز به دستگاه جی.پی.اس یا ردیاب هستند که بررسی عملکرد آنها نشان میدهند که این خودرو به رغم هیچ فعالیتی اما سوخت و سهمیه گازوئیل خود را دریافت میکنند.
وی ادامه داد: 67 درصد از از این تعداد خودرو حتی در یک ماه حرکت نداشتهاند و 12 درصد نیز نیمه فعال بوده و در طی ماه تنها 100 تا 500 کیلومتر فعالیت داشته اند.
وی ابراز داشت: تنها 19 درصد این خودرو ها دارای فعالیت بوده و حرکت آنها بیش از 500 کیلومتر در ماه ثبت شده است.
وی بیان داشت: در همین راستا مقرر شده است تا تیمی متشکل از پلیس راهور، سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت پخش فراوردههای نفتی خودروهای غیرفعال و خوابیده را شناسایی و طبق قانون نسبت به ابطال کارت سوخت آنها اقدام کند.
اعتصامی با بیان اینکه به منظور پیشگیری از قاچاق سوخت طرح نصب جی.پی.اس بر روی خودرو های عمومی سنگین در جنوب استان به طور کامل به اجرا درآمده است افزود: متاسفانه این طرح در مرکز و شمال استان با مخالفت برخی نمایندگان روبرو بوده است.
فشار های سیاسی مانع ابطال سهمیه سوخت است
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان نیز در این رابطه گفت: در حال حاضر تعداد سه شرکت به منظور نصب و همچنین ارایه خدمات پس از فروش جی،پی.اس در استان خدمت می کنند.
نادر میرشکار با بیان اینکه تاکنون بر روی تعداد 5 هزار و 268 خودرو دستگاه ردیاب نصب شده است افزود: در شهر زاهدان تعداد یک هزار دستگاه خودرو سنگین فعالیت دارند که تاکنون تنها 210 دستگاه نسبت به نصب دستگاه ردیاب اقدام کردهاند.
وی اعلام داشت: با وجود اینکه مقرر بود هر خودروی فاقد دستگاه ردیاب سهمیه سوخت آن به میزان 50 درصد کاهش پیدا کند اما برخی از فشارهای سیاسی مانع این تصمیم شده است.
نظر شما